Fanfanfan va kul

Igår fotograferade jag Thåströms konsert på Cirkus. Jag fick tillgång till hela lokalen och fick röra mig fritt med kameran hela konserten. Det hör inte till vanligheterna. För det mesta på konserter så är det de tre första låtarna som gäller, sen ingen kamera i lokalen.

Men igår var det ett av undantagen då jag fotograferade för Thåströms skivbolag. En del av mina bilder från gårdagen kommer framöver att användas på bl.a en kommande live-DVD.

Att ha friheten att röra sig bakom scen, ute i publiken med kameran under en hel konsert är fantastiskt kul. Sen att konserten igår var riktigt bra gör inte saken sämre. Nu har jag precis laddat över bilderna från kameran och är jäkligt nöjd med resultatet. Dom ska nu få vila någon dag innan jag gör en urgallring.

 

Like|Tweet|Link|Pin|Subscribe
29 februari, 2012 - 14:16

Jan-Erik Lindkvist - Skitbra, ser fram emot fler bilder.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*