Nikon D4 som konsertkamera

I väntan på min beställda Nikon D800 så har Kameradoktorn varit schyssta att låna ut kamera till mig vid behov. Nu i helgen då jag skulle fotografera Soundtrack Of Our Lives så fick jag låna en D4:a. Efter att tidigare ägt en D3:a så känns mycket igen i handhavandet vilket gjorde det enkelt att komma igång. Bara att sätta på optiken och åka iväg till Cirkus. Det blev en fast 85:a 1,4 den här gången.

Mina första intryck av den här kameran är att autofokusen blivit rejält mycket bättre. Som konsertfotograf är det många gånger mörkt och kan vara knepigt att fokusera. Men det var inga som helst problem med D4:an. Sen så har brusegenskaperna förbättras mycket i D4 jämfört med D3 tycker jag. Nu har jag inte hunnit testa kameran jättelänge, men första känslan är att det är en grym kamera. Hur bilderna från konserten blev ser ni här. (några av bilderna är tagna med X100)

Like|Tweet|Link|Pin|Subscribe

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*